Met beurs-goochelaar Ferry Gerats heeft iedereen een happy beurs-day!

Aan de rand van de stand brengt Ferry Gerats bezoekers met een indrukwekkende en leuke goocheltruc in een prettige stemming, waardoor zij ontvankelijk worden voor een gesprek met een verkoopadviseur.

"De Klantenvanger"

Op bedrijvencontactdagen won zijn opdrachtgever, Kenneth Smit Training, tweemaal een award omdat de beursbezoekers niet alleen op een ludieke maar vooral ook snelle en efficiënte manier in contact werden gebracht met de verkoopadviseurs.

Naast het selecteren van potentiële opdrachtgevers uit de beursbezoekers of het verzamelen van visitekaartjes van passanten, kunnen gasten op de stand ook worden geëntertaind, hetgeen vooral handig is, als die even op hun vertegenwoordiger moeten wachten.  En uiteraard kunnen belangrijke relaties worden gefêteerd met een optreden.

Tijdsduur in overleg – Presentatie in Nederlands, Duits en Engels.

Recensie in het vakblad voor beurzen, congressen en tentoonstellingen, de Exposant.

Goochelaar Ferry Gerats aan het werk op een beurs:

Servaas Beunk - De Nieuwe Grens Trainingen -

Ferry is goed. Als goochelaar (maar daar heb ik weinig verstand van), maar vooral als voorbereider voor een goed gesprek op een beurs. Net weer 2 dagen kunnen genieten van Ferry: hoe hij heel makkelijk langslopende mensen aanspreekt (en volgens mij van tevoren ook goed scant), begoocheld en dan als prijs een goed gesprek aansmeert met mij (of een collega) als hoofdprijs. Gevolg is dat het gesprek al in een prettige sfeer begint: geen opgaaf maar een cadeautje.

Pieter van de Kwaak - Lansigt Accountants -

Een accountant die op een beurs staat lijkt niet bepaald aantrekkelijk. Met Ferry erbij wordt dat al gauw anders. Op humoristische en aantrekkelijke wijze is Ferry in staat om contact te maken met bezoekers en ze aan de hand van goocheltrucs in contact te brengen met de standhouder. Inderdaad... die accountant. Dat werkt!

Ron L. Leeuwenkamp - Hillegomse Houtgroep -

"Geachte Heer Gerats, beste Ferry,

Namens de directie en beursmedewerkers van de Hillegomse Houtgroep willen wij u bedanken voor uw geweldige bijdrage aan het grote succes van onze deelname aan de Bouw Relatiedagen te Rijswijk. Het was voor ons een groot genoegen de door u “aangedragen” bezoekers, die ons dank zij uw “show” met een grote glimlach tegemoet traden, te woord te mogen staan. Door uw inspanningen hebben wij een uitstekend eerste contact kunnen maken met een groot aantal potentiële afnemers, welke wij binnenkort verder schriftelijk en mondeling zullen benaderen.

Op basis van onze uitstekende ervaringen leggen wij graag een optie bij u neer voor volgend jaar."