De Stand-Up Comedy Magic Act is een opeenvolging van momenten van verstandsverbijstering en lachsalvo's.

Door ondoorgrondelijke trucs grappig te presenteren en de hilarische interacties van Ferry Gerats met zijn publiek, kan de Comedy Magic Act altijd op succes rekenen. Bovendien weet Ferry Gerats door zijn jarenlange ervaring met optredens voor pacifisten en soldaten, gelovigen en mensen die het wel geloven, gedetineerden en iedereen die vrij rondloopt, bij elk publiek de juiste sfeer te scheppen. 

De act is zowel geschikt voor een publiek van 10 maar ook van 1000 personen. Vanaf + 70 personen worden er evenwel voorwaarden gesteld aan de omstandigheden, waaronder het optreden plaatsvindt.

Speelplek: minimaal 2 m²
Tijdsduur: 25 minuten Presentatie in het Nederlands en Engels

Met de Magic Dinner Night trakteert u uw gasten op een werkelijk onvergetelijke avond.

De Magic Dinner Night is een combinatie van Tablemagic en de Comedy Magic Act.
 De Magic Dinner Night kan overal plaatsvinden, zowel voor grote als kleine gezelschappen. 
Programmering van de avond wordt in overleg vastgesteld. Tussen de gangen van een verrukkelijk diner raken uw gasten gefascineerd door de magie. Zij ervaren dat hun verstand moet capituleren en dat zij zich moet overgeven aan de onverklaarbare wonderen die vlak voor hun ogen plaatsvinden. Terwijl men van de ene in de andere verbazing valt, wordt er ook heerlijk gelachen.

Hieronder enkele reacties:

Annemiek Nieuwstraten n.a.v. optreden bij het 40-jarig huwelijksfeest van haar ouders

"Ik vond het geweldig! En ik was niet de enige!! Behalve dat de acts in goochel-technisch opzicht in mijn ogen ronduit verbluffend waren, vond ik de manier waarop u het publiek bespeelde de allergrootste truc! Het was op maat gesneden; grappig, luchtig en met veel respect voor de aanwezigen. Precies de juiste toon, heel knap."

Cor en Willy de Bruijn - SWS Welzijn Schiedam -

"Langs deze weg willen wij u nogmaals hartelijk danken voor uw verrassende optreden tijdens onze nieuwjaarsreceptie (Nieuwland/Schiedam in Wijkcentrum Dreesplein. We hopen dat u er met plezier hebt opgetreden. Wij hebben er in ieder geval van genoten en ons erover verbaasd waar alles nu vandaan kwam of verdween......We wensen u nog vele genoeglijke optredens!"

Carla Schrandt

"Nogmaals wil ik U danken voor uw act op ons dinertje van 8 mei jl. U voelde het gezelschap goed aan en hebt een hele goede ontspannen sfeer neergezet en dat is ook zo gebleven. Dank voor al uw gegoochel en tot ziens."

Ed Suiker

“Goedemiddag Ferry, Bij deze wil ik je, namens alle aanwezigen, nogmaals bedanken voor je waanzinnige optreden tijdens het gouden huwelijksfeest van mijn ouders. Bijna alle gasten hebben mij aangesproken over jouw optreden en niet alleen de trucs maar ook de taalkundige grappen en grollen werden bijzonder gewaardeerd.Ik ben ervan overtuigd dat als een van de aanwezigen ooit een goochelaar zoekt hij zeker bij jou terecht gaat komen.Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.”