Op deze pagina vindt u referenties over Goochelaar Ferry Gerats.

Mocht u ook een referentie willen achterlaten, dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Angelique de Steur - Shell Global Solutions International B.V. -

"The team very much enjoyed your magical talents! They're still trying to figure out the tricks of your trade."

Linda Meiners - Universitair Medisch Centrum Groningen -

"Ik wilde u alsnog heel, heel hartelijk bedanken voor de enorm gewaardeerde en geslaagde avond die u ons bezorgd heeft tijdens het congresdiner in de Aa-kerk in Groningen! Ik heb nadien heel veel positieve reacties gehoord en veel mensen hebben uw kaartje meegenomen. U bent een ongelooflijk goede en geestige goochelaar! Iedereen heeft echt gelachen en genoten, inclusief mijzelf. Hartelijk bedankt voor het maken van de avond tijdens congresdiner!!"

Ed Jissink - Politie Nijmegen -

"Graag wil ik je de vele complimenten aangeven, die ik naar aanleiding van jouw optreden in het politiebureau heb mogen ontvangen.

Vele toekijkers en toehoorders hebben met bewondering jouw acts meegemaakt. Wat vooral ook aansprak, dat je op respectvolle wijze een aantal collega's betrok bij de acts, zonder dat deze zich voor schut voelden staan. En juist ook hun bijdrage en "er met de neus boven op staan" maakte, dat de acts des te mysterieuzer beleefd zijn.

Nogmaals,  en natuurlijk ook van mij zelf,  dank voor de humoristische wijze waarop je iedereen met open ogen bij de neus hebt weten te nemen. We kijken er met plezier op terug. Naast jouw slogan “cum fraude” mag je ook zeker "cum laude" aan je artiestennaam koppelen."

St. Radboudziekenhuis Afd. Gynaecologie:

"Hij is erg goed bevallen."

Marieke Kunz - Avalon Evenementen, Advies en Organisatie -

“Nogmaals bedankt voor je optreden van afgelopen zaterdag, was echt supergeslaagd! Mijn opdrachtgever vond je een "nare man" omdat je zo verschikkelijk goed was! Positief bedoeld dus!

Alleen maar positieve reacties gehad dus mocht ik in de toekomst een goochelaar nodig hebben dan zal ik zeker aan je denken!”

Daphne van der Linden - Advance Events -

"Ik wil u alsnog hartelijk danken voor uw verrassende optreden van vorige week woensdag in Amsterdam. Het was een fantastische avond waarvan iedereen genoten heeft. Tot op heden hebben wij alleen maar complimenten mogen vernemen, waarvan vele complimenten over uw opzienbarende goochelkunsten."

Die Magie. Zeitschrift des Magischen Zirkels Deutschland

"Er ist eine sympatische Erscheinung. Dieser Holländer servierte sein Programm liebenswert, charmant und ideenreich. Gerade für Kongressbesucher war sein Programm von gutem Unterhaltungswert."

Bert Jansen - Timmerbedrijf Leenet - bij optreden op 10-jarig jubileum

“Jongen, geweldig, hier praten we over 10 jaar nog over!”

Column "Kostbare Carrière" van Ab Janssen in de Exposant. Vakblad voor beurzen en tentoonstellingen.

"Ferry Gerats, is een fenomeen. Niets werkt zo ontwapenend als goede manieren en humor, niets is zo goed als het opwekken van nieuwsgierigheid. Ik heb de man gezien en het was geweldig wat hij voor elkaar kreeg. Mensen werden aangesproken, vielen zichtbaar in verbazing, alle emoties van verbazing, bewondering en nieuwsgierigheid ( Hoe doet U dat nou? Hoe kan dat? Is U helderziende?) werden op het gangpad tentoongespreid. Het zag er zwart van de mensen en het was er oergezellig.

Iedereen wist waar de stand van zijn opdrachtgever was, op dezelfde manier waarop naar water snakkende woestijnreizigers elkaar de bierpomp in de oase wezen, begonnen de mensen bij de ingang al te vertellen dat in stand 253 in gangpad F iets geweldigs te beleven was."

Stichting UK'98 - Organisatie van de Ulestratense Herenzitting -

"Wij willen jou hartelijk bedanken voor de geweldige show die jij op onze carnavalszitting hebt neergezet! Wij krijgen nog steeds veel complimenten. Het is volgens ons nog nooit gelukt om 300 mannen een half uur zo stil te krijgen, maar ook te houden, "petje af "! (of moeten we zeggen: "hoge hoed" af?)"

Dr. Gordon M.Lees - University of Aberdeen -

"Three years ago at the International Congress of Pharmacology, Amsterdam, you performed many amusing tricks which gave me and my friends enormous pleasure. We still laugh at your ability to fool us completely, right under our noses ! I wonder, would you be willing to come to Aberdeen?"