Klantenvanger-1
Klantenvanger-2
Klantenvanger-3

Met beurs goochelaar Ferry Gerats heeft iedereen een happy beurs-day!

Vrolijke stemming
Aan de rand van de stand brengt Ferry Gerats bezoekers met een indrukwekkende en leuke goocheltruc in een vrolijke stemming, waardoor zij ontvankelijk worden voor een gesprek met een verkoopadviseur.

Veel leads
Op bedrijvencontactdagen won zijn opdrachtgever, Kenneth Smit Training, tweemaal een award omdat de beursbezoekers niet alleen op een ludieke maar vooral ook snelle en efficiënte manier in contact werden gebracht met de verkoopadviseurs.

Entertainen van relaties
Naast het selecteren van potentiële opdrachtgevers uit de beursbezoekers of het verzamelen van visitekaartjes van passanten, kunnen gasten op de stand ook worden geëntertaind, hetgeen vooral handig is, als die even op hun vertegenwoordiger moeten wachten.  En uiteraard kunnen belangrijke relaties worden gefêteerd met een optreden.

Tijdsduur in overleg

Presentatie in Nederlands, Duits, Engels et un petit Francais.

Recensie in blad de Exposant

Genieten

"Net weer 2 dagen kunnen genieten van Ferry: hoe hij heel makkelijk langslopende mensen aanspreekt (en volgens mij van tevoren ook goed scant), begoochelt en dan als prijs een goed gesprek aansmeert met mij (of een collega) als hoofdprijs. Gevolg is dat het gesprek al in een prettige sfeer begint: geen opgaaf maar een cadeautje."

Servaas Beunk - De nieuwe grens trainingen

Groot succes

"Wij willen u bedanken voor uw geweldige bijdrage aan het grote succes van onze deelname aan de Bouw Relatiedagen te Rijswijk. Door uw inspanningen hebben wij een uitstekend eerste contact kunnen maken met een groot aantal potentiële afnemers!"

Ron Leeuwenkamp - Hillegomse Houtgroep

Het werkt!

"Een accountant die op een beurs staat lijkt niet bepaald aantrekkelijk. Met Ferry erbij wordt dat al gauw anders. Op humoristische en aantrekkelijke wijze is Ferry in staat om contact te maken met bezoekers en ze aan de hand van goocheltrucs in contact te brengen met de standhouder. Inderdaad... die accountant. Dat werkt!"

Pieter van de Kwaak - Lansigt Accountants