Fantastisch!

Hierbij wil ik u nogmaals HEEL hartelijk bedanken voor de geweldige show van gisteravond. Wat hebben de mensen genoten van uw goochelkunsten! Ik heb ook weer zo gelachen! Fantastisch! Het werd vandaag door heel veel mensen nog tegen mij gezegd en behoorlijk wat mensen hebben uw kaartje meegenomen. U bent echt een kunstenaar.

Linda Meiners
UMCG - Groningen

Genieten

"Net weer 2 dagen kunnen genieten van Ferry: hoe hij heel makkelijk langslopende mensen aanspreekt (en volgens mij van tevoren ook goed scant), begoochelt en dan als prijs een goed gesprek aansmeert met mij (of een collega) als hoofdprijs. Gevolg is dat het gesprek al in een prettige sfeer begint: geen opgaaf maar een cadeautje."

Servaas Beunk - De nieuwe grens trainingen

Geweldig

"Ik vond het geweldig! En ik was niet de enige!! Behalve dat de acts in goochel-technisch opzicht in mijn ogen ronduit verbluffend waren, vond ik de manier waarop u het publiek bespeelde de allergrootste truc! Het was op maat gesneden; grappig, luchtig en met veel respect voor de aanwezigen. Precies de juiste toon, heel knap."

Annemiek Nieuwstraten - Tijdens huwelijksfeest van haar ouders

Waanzinnig

“Goedemiddag Ferry, Bij deze wil ik je, namens alle aanwezigen, nogmaals bedanken voor je waanzinnige optreden tijdens het gouden huwelijksfeest van mijn ouders. Bijna alle gasten hebben mij aangesproken over jouw optreden en niet alleen de trucs maar ook de taalkundige grappen en grollen werden bijzonder gewaardeerd. Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.”

Ed Suiker - Tijdens het feest van zijn ouders

Heeeeelemaaaal leuk

Nu we weer een beetje zijn bijgekomen van het feestgedruis en de boel weer is opgeruimd willen we je nog bedanken voor je komst. De gasten vonden het geslaagd, ik heb wat sms-jes gekregen van gasten die het heeeeelemaaaal leuk vonden! Als we in de toekomst weer eens wat hebben, zal ik zeker weer contact met je opnemen.

Kaatje en Jos Magendans
Haaksbergen

Groot succes

"Wij willen u bedanken voor uw geweldige bijdrage aan het grote succes van onze deelname aan de Bouw Relatiedagen te Rijswijk. Door uw inspanningen hebben wij een uitstekend eerste contact kunnen maken met een groot aantal potentiële afnemers!"

Ron Leeuwenkamp - Hillegomse Houtgroep

Veel complimenten

"Wij willen jou hartelijk bedanken voor de geweldige show die jij op onze carnavalszitting hebt neergezet! Wij krijgen nog steeds veel complimenten. Het is volgens ons nog nooit gelukt om 300 mannen een half uur zo stil te krijgen, maar ook te houden, "petje af "! (of moeten we zeggen: "hoge hoed" af?)"

Stichting UK'98 - Organisatie van de Ulestratense Herenzitting

Indrukwekkend

Bij dezen wil ik u nogmaals hartelijk bedanken voor uw indrukwekkende optreden tijdens de afscheidsreceptie van onze financieel directeur in Landhuis Huis de Voorst in Eefde. Iedereen vond uw optreden geweldig. Ik zal u zeker niet vergeten en mocht er in de toekomst sprake zijn van een bijzondere act, zal ik u zeker benaderen hiervoor. Nogmaals mijn dank,

Patricia Livingstone
Intertoys

Het werkt!

"Een accountant die op een beurs staat lijkt niet bepaald aantrekkelijk. Met Ferry erbij wordt dat al gauw anders. Op humoristische en aantrekkelijke wijze is Ferry in staat om contact te maken met bezoekers en ze aan de hand van goocheltrucs in contact te brengen met de standhouder. Inderdaad... die accountant. Dat werkt!"

Pieter van de Kwaak - Lansigt Accountants