Comedy-Magic-Act-1
Comedy-Magic-Act-2
Comedy-Magic-Act-3

De Comedy Magic Act is een act van verstandsverbijstering en lachsalvo's

Door ondoorgrondelijke trucs grappig te presenteren en de hilarische interacties van Ferry Gerats met zijn publiek, kan de Comedy Magic Act altijd op succes rekenen. Bovendien weet Ferry Gerats door zijn jarenlange ervaring met optredens voor pacifisten en soldaten, gelovigen en mensen die het wel geloven, gedetineerden en iedereen die vrij rondloopt, bij elk publiek de juiste sfeer te scheppen. 

De act is zowel geschikt voor een publiek van 10 maar ook van 1000 personen. Vanaf + 70 personen worden er evenwel voorwaarden gesteld aan de omstandigheden, waaronder het optreden plaatsvindt.

Speelplek: minimaal 2 m²
Tijdsduur: 25 minuten Presentatie in het Nederlands en Engels

Geweldig

"Ik vond het geweldig! En ik was niet de enige!! Behalve dat de acts in goochel-technisch opzicht in mijn ogen ronduit verbluffend waren, vond ik de manier waarop u het publiek bespeelde de allergrootste truc! Het was op maat gesneden; grappig, luchtig en met veel respect voor de aanwezigen. Precies de juiste toon, heel knap."

Annemiek Nieuwstraten - Tijdens huwelijksfeest van haar ouders

Waanzinnig

“Goedemiddag Ferry, Bij deze wil ik je, namens alle aanwezigen, nogmaals bedanken voor je waanzinnige optreden tijdens het gouden huwelijksfeest van mijn ouders. Bijna alle gasten hebben mij aangesproken over jouw optreden en niet alleen de trucs maar ook de taalkundige grappen en grollen werden bijzonder gewaardeerd. Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.”

Ed Suiker - Tijdens het feest van zijn ouders

Veel complimenten

"Wij willen jou hartelijk bedanken voor de geweldige show die jij op onze carnavalszitting hebt neergezet! Wij krijgen nog steeds veel complimenten. Het is volgens ons nog nooit gelukt om 300 mannen een half uur zo stil te krijgen, maar ook te houden, "petje af "! (of moeten we zeggen: "hoge hoed" af?)"

Stichting UK'98 - Organisatie van de Ulestratense Herenzitting