De workshop voor iedereen die het leuk vindt om anderen te vermaken, te verbazen en vooral heerlijk te laten lachen

Voor de trucs zijn geen speciale attributen nodig, opdat men na de workshop thuis of waar dan ook, met een paar munten of waar een spelletje kaarten of een stuk touw te vinden is, deze kan vertonen. Uiteraard wordt er bij de workshop voor gezorgd dat de vereiste benodigdheden aanwezig zijn en deze kunnen na afloop worden meegenomen.

Geen vingervlugheid. Om er voor te zorgen dat een ieder na de workshop de nummers kan vertonen, zijn er trucs uitgekozen waar geen of nauwelijks vingervlugheid aan te pas komt, maar welke gebaseerd zijn op listige geheimen.

Bij meerdere groepen verschillend repertoire. Ja, want wat heb je eraan, als je na de workshop niemand van het gezelschap je trucs kunt laten zien, omdat die immers ook alle geheimen uitgelegd hebben gekregen. Daarom worden er bij meerdere groepen, bij elke groep andere trucs uitgelegd. Dit is vooral leuk als de groepen mekaar na de workshops weer ontmoeten, bijv. bij het diner.

Hoewel waarschijnlijk geheel overbodig, wil ik toch om misverstanden te voorkomen, aangeven dat er uiteraard geen professionele trucs worden uitgelegd. Juist om er zeker van te zijn dat een ieder de nummers meteen kan vertonen is er gekozen voor makkelijke trucs (waar je toch nog wel een beetje moeite voor moet doen).

Ervaar hoe leuk en prachtig de goochelkunst is.

Tijdsduur: In overleg - Grootte van de groep(en): In overleg.